torsdag 4. juni 2009

Nå starter snart #krf24!

Det er et viktig mål for KrF å videreutvikle bruken av nett slik at politikk blir enklere å forstå, at det blir interessant og at det skaper dialog. I morgen er det bare 100 dager igjen til stortingsvalget - og til vi får ny regjering..! Vi markerer dagen, eller døgnet, med en 24 timers aksjonkrf24.no!

KrF har tidligere fått skryt for å være blant de flinkeste partiene på bruk av sosiale medier (og særlig ivrige bloggere). Blant annet har Frank Aarebrot og Paul Chaffey uttalt at vi ligger i front – nå tar vi det et steg videre. Så langt jeg vet må dette være det første partiet med en slik kommunikasjon spm #krf24 med velgerne. Og alle som stiller spørsmål skal få svar!

Valgampen vinnes ikke på internett – men KrF skal vinne (valg)kampen på internett! Derfor kjører vi aksjon #krf24! Målet med aksjonen er å snakke med velgerne, ikke bare snakke til dem. Vi ønsker å få mange innspill til hvordan vi kan vinne valget og skape et stort engasjement rundt KrF. Vi ønsker også å vise at KrF er i front på bruk av sosiale medier og velgermedvirkning. Besøk oss på krf24.no eller still spørsmål på livebloggen som dukker opp på kjellingolf.no etterhvert! I kveld kl 22.20 skal jeg presentere litt av tanken bak dette på Ikveld på NRK2 - da er det bare å sette i gang med spørsmål!